Telescopische glasbewassing

Voor een professioneel uitgevoerde telescopische glasbewassing moet u in de omgeving van Oss bij  Schoonmaakbedrijf van den Elzen BV zijn. Naast glasbewassing voeren wij ook regelmatig schoonmaakonderhoud uit voor bedrijven, kantoren en instellingen. Ook gevelreiniging en vloeronderhoud behoren tot onze mogelijkheden. Neem voor meer informatie gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Telescopische glasbewassing met puur water

Bij ons schoonmaakbedrijf beschikken wij over veilige en moderne materialen om ramen te wassen en hebben wij meerdere ervaren glazenwassers in dienst. Regelmatig voeren wij bij onze brede klantenkring een telescopische glasbewassing uit met puur water. Puur water is vrij van mineralen en lost vuil heel gemakkelijk op. Bovendien laat het geen strepen of vlekken op het oppervlak achter en is het milieuvriendelijk. In goed overleg bepalen wij onze werktijden, zodat wij u nooit onder werktijd hoeven te storen.

Veilige glasbewassing

Als u kiest voor een telescopische glasbewassing, biedt dit zeker ook op het gebied van veiligheid veel voordelen. Bij het wassen van grote oppervlakken gebruikt onze glazenwasser het TeleWash systeem, waardoor wij op een veilige manier een telescopische glasbewassing kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0412-624943 en laat u verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!