Schoonmaakmiddelen verkoop en verhuur

verhuur2_srcset-large

Wilt u graag een schoonmaakmachine uit de verhuur gebruiken in de omgeving van Oss? Natuurlijk helpen wij u hier graag mee. Bij Schoonmaakbedrijf van den Elzen is het mogelijk om verschillende apparaten te huren voor een intensieve schoonmaak. Zo kunt u bepaalde terugkerende onderhoudsklussen ook zelf uitvoeren.

Bekijk de mogelijkheden bij onze schoonmaakmachine verhuur in Oss

Mocht u met regelmaat een uitgebreide schoonmaak willen uitvoeren, kunt u er natuurlijk voor kiezen om bepaalde machines te kopen. Dit hoeft natuurlijk niet want het is ook mogelijk om bij ons een schoonmaakmachine uit de verhuur af te nemen in Oss. Uiteraard is het ook een optie om verschillende andere apparaten te huren. Hierbij kunt u aan de volgende machines denken:

  • Tapijtreinigers
  • Waterzuigers
  • Duplex borstelmachines

Mocht u het prettiger vinden om bepaald schoonmaakonderhoud uit te besteden, is dit natuurlijk helemaal geen probleem. Wij helpen u graag met onder andere glasbewassing, gevelreiniging of vloeronderhoud.

Neem gerust contact met ons op

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheid om een schoonmaakmachine, zoals een schrobmachine, van onze verhuur te gebruiken in de omgeving van Oss, horen wij het natuurlijk graag van u. U bent altijd van harte welkom om onze winkel te bezoeken of neem telefonisch contact met ons schoonmaakbedrijf op door te bellen naar 0412-624943. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen over onze andere apparaten. Langskomen in onze ruim opgezette winkel kan uiteraard ook. Hier vindt u een keur aan reinigingsmiddelen voor al uw schoonmaakeisen. Alle benodigde hulpmaterialen zoals raamtrekkers, inwassers, vloerwissers et cetera zijn uit voorraad leverbaar.

 

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!