Schoonmaakbedrijf Uden

Als u op zoek bent naar een specialistisch schoonmaakbedrijf in de buurt van Uden, dan bent u bij Schoonmaakbedrijf van den Elzen BV aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring met het professioneel schoonmaken en onderhouden van scholen, instellingen, bedrijven en kantoren. Schoonmaken laat u met een gerust hart over aan de ons gekwalificeerd personeel.

Betrouwbaar en kwalitatief schoonmaakbedrijf nabij Uden

Ons schoonmaakbedrijf beschikt over een OSB-keurmerk en biedt u een divers aanbod aan schoonmaakdiensten:

  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Huur en koop van schoonmaakmiddelen
  • Vloeronderhoud

Bij een gevelreiniging zorgt ons schoonmaakbedrijf ervoor dat de muur van uw gebouw in Uden grondig schoon wordt gemaakt door middel van handmatig borstelen of een hoge druk reiniging. Indien gewenst kunnen wij ook graffiti verwijderen of de gevel impregneren om deze te beschermen tegen alle negatieve invloeden van vocht.

Regelmatig schoonmaakonderhoud

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat ervoor zorgt dat de uitstraling van uw kantoor of instelling altijd tip top in orde is? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0412-624943. Ons schoonmaakwerk is maatwerk, waardoor u bij ons precies kunt aangeven hoe vaak en wat u graag wilt laten schoonmaken. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk en passend advies.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!