Glazenwasser

Het wassen van ramen laat u over aan een ervaren glazenwasser van Schoonmaakbedrijf van den Elzen BV. Wij zijn al meer dan 45 jaar hét vertrouwde adres voor het uitvoeren van diverse dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien voeren wij ook specialistische reiniging uit in de breedste zin van het woord. Een keuze voor ons is een keuze voor kwaliteit en een betrouwbare staat van dienst. Het feit dat wij over het OSB-Keurmerk beschikken onderstreept dit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Glazenwasser: verzekerd van een perfect eindresultaat

Onze glazenwasser levert vakwerk en maakt gebruik van moderne en veilige hulpmiddelen. Voor het reinigen van grote objecten maken wij gebruik van het TeleWash systeem en telescopische glasbewassing. Het TeleWash systeem belast gevels minder dan gewone glasbewassing met ladders en levert zo betere kwaliteit. Door telescopische glasbewassing in te zetten is onze glasbewassing overal inzetbaar tot 4 hoog zonder dat hiervoor zware hulpmiddelen hoeven worden ingezet. Bovendien is deze aanpak milieuvriendelijk en staat garant voor een streep- en vlekkeloos resultaat.

Schakel onze dienstverlening in

Benieuwd wat onze glazenwasser voor u kan betekenen in Oss of omgeving? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0412-624943. Wij zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!