Glazenwasser Schaijk

U zoekt een vakkundige en ervaren glazenwasser in Schaijk: door schoonmaakbedrijf van den Elzen BV in te schakelen bent u verzekerd van kwaliteit. Meer dan 45 jaar ervaring, een grote en diverse tevreden klantenkring en de beschikking over het OSB-Keurmerk onderstrepen dit gegeven. Wij zijn hoofdzakelijk actief in het dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud. Tevens kunnen wij specialistische reiniging voor u uitvoeren in de breedste zin van het woord. Wij werken met de beste mensen en de beste materialen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden!

Glazenwasser Schaijk: verzekerd van de beste producten en systemen

Een ervaren glazenwasser in Schaijk die het vak tot in de puntjes beheerst; die vindt u zonder meer bij schoonmaakbedrijf van den Elzen BV en met een goede reden. Wij maken gebruik van de beste systemen en producten die er op de markt zijn voor glasbewassing waaronder telescopische glasbewassing. De voordelenvan deze methode zijn overtuigend:

  • Het is overal inzetbaar tot 4-hoog;
  • Het is milieuvriendelijk en uitermate geschikt voor glas, gevelbeplating en kozijnen;
  • Ook de inzet van kostbare constructies is niet nodig;
  • Het droogt streep – en vlekkeloos op;
  • De inzet van zware hulpmiddelen is niet nodig.

Neem voor meer informatie over de inzet van een glazenwasser van ons bedrijf, bijvoorbeeld in Schaijk contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0412-624943.

 

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!