Duplex schrobmachine

Een Duplex schrobmachine huurt u bij Schoonmaakbedrijf van den Elzen BV. In onze ruim opgezette winkel vindt u een keur aan diverse schoonmaakmachines die u bij ons kunt kopen of huren tegen een scherp tarief. Daarnaast zijn wij ook uw vertrouwde partner voor het uitvoeren van diverse periodieke schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging in de breedste zin van het woord. Dit doen wij al meer dan 45 jaar met succes, wat ons een grote en trouwe klantenkring heeft opgeleverd.

Duplex schrobmachine: ook vloeren met grove structuur worden moeiteloos schoon

Ook voor het intensievere schoonmaakwerk hebben wij alle machines in huis die u zoekt, waaronder een Duplex schrobmachine. De compacte machines van Duplex staan bekend om hun reinigingskracht; ook het hardnekkigste vuil is met behulp van deze machine zo verdwenen. Een Duplex schrobmachine staat garant voor een vlekkeloos eindresultaat en reinigt effectief tot in de verste hoeken. Van plint tot plint én onder de meubels. De compacte en wendbare Duplex schrobmachine leent zich uitstekend voor het reinigen van siergrindvloeren maar ook vloeren met een grove structuur worden met behulp van deze machine moeiteloos schoon.

Meer informatie en een advies op maat

Zou u graag advies op maat ontvangen over het toepassen van deze machine of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom langs in onze zaak! Wij zijn gevestigd aan de Venusstraat in Oss en zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 – 17.00 uur. Daarnaast staan wij u ook graag telefonisch te woord. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0412-624943.

 

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!